Du är här
Sommar program & meny för Hamnresturangen
Kråken-Tjäuskär Hamnrestaurang
Vi öppnar på midsommarafton och kommer att ha öppet till slutet av augusti.
Öppettider blir söndag – torsdag 12:00-20:00 fredag-lördag 12:00-22:00.
Trubadurkvällar förlängs öppethållandet.
På midsommarafton och midsommardagen har vi sillbuffé från 12:00-16:00 sedan så
går vi över till våran sommarmeny som är skärgårdsinspirerad till det så har vi
Henrik Baer som trubadur senare på kvällen.
Övrig underhållning under sommaren som är klar.
27/6 Trubadurkväll med Daniel Hagman
4/7 Allsång på skäret med Noblesz
8/8 David Henriksson
Meny
Skärgårdsplanka
Rökta räkor, kräftor, räkor med skal, rökta musslor, vinkokta
musslor, brieost, kex, sallad och aioli.
Ost- och charkplanka
Salami, lufttorkad skinka, brie, blåmögelost, tomatmarmelad, oliver, soltorkad
tomat, grillad paprika och kex.
Räksmörgås
200g handskalade räkor som serveras på hembakt kavring.
Varmrökt lax med västerbottensost
Serveras med aioli och färskpotatissallad med olivolja och
färska örter.
Pulled pork-burgare
Serveras med syrad rödlök och coleslaw.
BBQ-tallrik
Ribs, buffalowings och drumsticks med BBQ-sås och coleslaw.
Panini
Olika sorter
Pannkaka med grädde och sylt
För barn upp till 12år